20.2.07

21/02/07- Κυρόπουστας - Part 1


Λοιπόν, λοιπόν... Ήρθε η ώρα να ρίξουμε άπλετο φως σε μία (άπλυτη) περίπτωση ονόματι "Κύρος"... Τί να πρωτοπεί κανείς για αυτήν κουφάλ... εεε... μυστήρια προσωπικότητα;

Νομίζω ότι την καλύτερη εισαγωγή θα αποτελέσουν τα επίσημα έγγραφα που κρατώ αυτή τη στιγμή στα χέρια μου και που πολύ ευχαρίστως θα δημοσιεύσω έτσι, ώστε όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε και - κυρίως - το γεγονός ότι επί σχεδόν 10 μήνες μας κορόϊδευε παριστάνοντας το καλό παιδί...

Τα έγγραφα που παραθέτω παρακάτω αποτελούν την αναφορά την οποία είχα παραδώσει στον προϊστάμενό του του 1ου Γραφείου - μετά από αίτησή του, αφού τον είχε πλέον σιχαθεί - Υπλγου Χαρ... Στην προσπάθειά του λοιπόν ο Υπλγος αυτός να ξεφορτωθεί την μελαμψή μας ταραντούλα καθώς σαν βδέλα του ζητούσε όλη την ώρα άδειες και διάφορες άλλες χάρες, ζήτησε την συνδρομή μου ώστε να εξουδετερωθεί αυτός ο επικίνδυνος -με λοχιόσημα- κοριός .

Στο παρακάτω link θα βρείτε τα περί ων ο λόγος έγγραφα.

Προειδοποίηση: πριν επιχειρήσετε την ανάγνωσή τους, παρακαλώ να έχετε πρόχειρη μια σακούλα, γιατί ενδέχεται να ξεράσετε μετά από τη φρίκη και την αηδία που θα νοιώσετε για αυτό το ανθρωπάριο που ντρόπιασε τον Κρόκο Κοζάνης.

http://www.geocities.com/ploutwnios/Moufas.doc


Από το Ρουφ-garden, ο ανταποκριτής του blog του Πλουτώνιου,

Artemios Von Matsen.

6 σχόλια:

molina είπε...

Κυρόπουστα φυλακόβιε είχα ξεχάσει πόσα Φ είχες αρπάξει!! Παλικάρι από τα λίγα, χα χα χα!

ΥΓ Ρε Βαλάντη το Φ δεν είναι ο μαγικός αριθμός της φ;yσης? Που σχετίζεται με τη συμμετρία? Κάτι ήξερε ο di merda!

molina είπε...

Α ναι! Ξέχασα και το 666 στο ΑΣΜ του...

Ploutwnios είπε...

Σωστά Μισάνθρωπε, το Φ σχετίζεται με την αρμονία στη φύση, τις αρμονικές αναλογίες, τη Χρυσή Τομή κλπ.

Βελτιώνεσαι...

blind wolf είπε...

Είναι όλα φτηνά κατασκευάσματα του αιρετικού, αλχημιστή, κοπρολάγνου(?!) Πλουτώνιου.. Τι Φ και Υ είναι αυτά ρε??Και που τα έμαθες εσύ ρε μολίνα αυτά??

blind wolf είπε...

Τον Γιαντσόπουστα δεν βλέπω και ανησυχώ..

Ploutwnios είπε...

Ο Γιάντιοσωντινδερτς έχει ενημερωθεί, αλλά προφανώς δεν έχει πρόσβαση στο Internet. Σ'αυτόν είχα στείλει μήνυμα και ειδοποίησε τον Πήτερ Παν του φραπέ Κούγιου.

Όσο για τα κατασκευάσματα, Έφεδρε Φιδία...ακόμη δεν είδες τίποτα!

Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ! (Όπως θα γελούσε και ο Μισάνθρωπος)