22.2.07

22/02/07- Κυρόπουστας - Part 2

Όπως κατέθεσα στο post της 21-02-2007, μετά από τις χιλιάδες μπινιές και τα εγκλήματα κατά της – εντός των κόλπων του Ε.Σ. τουλάχιστον – ανθρωπότητας που διέπραξε ο αληταράς αυτός με το προσωπείο του καλού παιδιού, αναγκάστηκα να συντάξω την αναφορά που δημοσίευσα στο προηγούμενο post.

Μόλις λοιπόν ενημερώθηκε o μέγιστος των απατεώνων και θεατρίνων (μπορεί να έχει γίνει και θιασάρχης τη στιγμή που «μιλάμε») για το τι έχει συμβεί, άφησε στην άκρη τα προσχήματα και τα διάφορα γλυκανάλατα προσωπεία και αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο και χαρακτήρα. Η αντίδρασή του ήταν χαρακτηριστική... Από εκεί που ήταν ήρεμος, χαλαρός, χιουμορίστας και προσπαθούσε να πείσει τους συστρατιώτες του πόσο καλό παιδί είναι, μόλις ενημερώθηκε περί αναφοράς πετάχτηκε σαν δαιμονισμένος και....!!!

Αλλά να μην αναλώνομαι σε λόγια.... Παρακάτω βλέπετε τι ακριβώς εννοώ:

Πρόκειται προφανώς για σατανική και επικίνδυνη προσωπικότητα....Ο όρος εγκληματική φυσιογνωμία ωχριά μπροστά στην τερατώδη έκφραση του σκυλιασμένου από την οργή προσώπου που απεικονίζεται παραπάνω... Ο Θεός να φυλάει...

Μπορεί να σας κάνει εντύπωση βέβαια η χαζοχαρούμενη έκφραση του (μισ)ανθρώπου που είναι ξαπλωμένος δίπλα του, αλλά δε θά’πρεπε: δεν έχει καταλάβει – προς το παρόν - τι συμβαίνει και απλά συμπεραίνει ότι το καλό μας το παιδί αστειεύεται για μια ακόμη φορά. Κάτι όμως άρχισε να υποψιάζεται όταν καθώς σηκώθηκε από το κρεβάτι του, γλίστρησε στους αφρούς που είχαν πέσει από το στόμα του DiMerdόπουλου! Τότε (πάλι καλά...κάλλιο αυγά, παρά πουρέ) του μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά, αν και δε χώρεσαν πολλοί, αφού εκεί ήδη είχαν φωλιάσει κοριοί (και σου είπα να πετρελαιώσουμε τα κρεβάτια!).

Μετά την έκρηξη οργής του, ο Μαύρος Πητ δεν έχασε χρόνο, αλλά άρχισε να καταστρώνει σχέδια. Σχέδια να διαφύγει και να εγκαταλείψει το στρατόπεδο πριν είναι πλέον πολύ αργά...

Το πρώτο σχέδιό του ήταν το εξής: μόλις έβγαινε από το στρατόπεδο (είχε και έξοδο ο κωλόφαρδος την ίδια μέρα) να πάει από την πίσω μεριά του για να του δώσει τα προσωπικά του είδη ο επίδοξος συνεργός του Πάντσιος ή «Πεζικάριος» ή «Μη με λέτε πεζικάριο ρε μουνόπανα» και να λιποτακτήσει. Εκείνη την ημέρα ο «Ψηλός Ρουφιάνος» ή «Πουτανάκι του Μαύρου Πητ» επέστρεφε από την έξοδό του και είχαν κανονίσει συνάντηση στη στάση του λεωφορείου για να μιλήσουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Επειδή όμως μιλάω πάντα με αποδείξεις, ιδού και η φωτογραφία που τράβηξε άνθρωπός μου – ναι Κύρο είναι εκείνο το γκομενάκι που χαλβάδιαζες στο απέναντι από τη στάση σπίτι:

Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα η συνομωτική συνομιλία των δύο «λουλουδιών» του Λ.Υ.Π. Αν κοιτάξετε όμως πιο προσεκτικά τη φωτογραφία, θα παρατηρήσετε ότι στο παγκάκι είναι ξαπλωμένος κάποιος τύπος, ο οποίος κοιμάται. Αχά! Κι όμως δεν κοιμάται! Και φυσικά δεν είναι απλά «κάποιος τύπος». Επειδή όμως δεν είναι ευδιάκριτα τα χαρακτηριστικά αυτού του «κάποιου», ας δούμε το παρακάτω αποκαλυπτικό video που τράβηξε - και πάλι - κάποιος άνθρωπός μου.
Είναι ένας ακόμη άνθρωπός μου, ο «Φραπεδιέρης του Λ.Υ.Π.» ή Κούγιου, ο οποίος προσποιείται τον κοιμώμενο για να καταγράψει τη συνομιλία των προαναφερθέντων αληταράδων. Φυσικά, στη συνέχεια μου μετέφερε τα πάντα κι έτσι ανατράπηκε και ακυρώθηκε το σχέδιο Α’ του Έφεδρου Φιδία Αλ Μαυρόνε.

Η δεύτερη και σπασμωδική του κίνηση ήταν να βάψει το πρόσωπό του για να μην τον αναγνωρίσει κανείς και να την κοπανήσει όπως-όπως αφήνοντας πίσω όλα τα προσωπικά του είδη. Ορίστε και το αντίστοιχο ντοκουμέντο:

Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν προκάλεσε τις υποψίες των συστρατιωτών, αλλά και των ανωτέρων του καθώς δε διανύαμε τότε την περίοδο των απόκρεων, και έτσι μετά από την εύστοχη παρατήρηση του Ανθυπασπιστή Γκουρού ή «Φέρε το Playstation» ή «Κοιμισμένε Παναγιωτίδη» ή «Κωλοφεράντζα», το σχέδιό του ακυρώθηκε.

Συγκεκριμένα ο προαναφερθέντας έκανε την εξής παρατήρηση: «Ρε μαλάκες, ποιο είναι εκείνο το τσίρκο; Για φέρτε τον εδώ να δούμε ποιος είναι και με την ευκαιρία να του παίξω κι ένα ποδοσφαιράκι στο Playstation, γιατί λείπει ο Karantoine και έχω σκυλοβαρεθεί!».

Έτσι ναυάγησε και το δεύτερο σχέδιό του, το οποίο όμως ήταν και το τελευταίο του καθώς είχε προκαλέσει την καχυποψία των πάντων και ήταν υπό τη συνεχή και στενή παρακολούθηση των μυστικών υπηρεσιών του Λ.Υ.Π. εντός και εκτός στρατοπέδου.

Σαστισμένος ο κύριος αυτός και ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τις αποτυχημένες προσπάθειές του, άλλαξε τακτική και προσπάθησε με βίαιο τρόπο αυτή τη φορά να επιβληθεί στα πράγματα....
Αυτό όμως είναι το θέμα του επόμενου post....Υπομονή μέχρι τότε και μακριά από κακο- ή κυρο-τοπιές!

18 σχόλια:

blind wolf είπε...

Γαμάτος φίλε..Ρε μαλάκα, τη φωτό με το μπερέ ποιός την τράβηξε;πρώτη φορά τη βλέπω

Ploutwnios είπε...

Ούτε που θυμάμαι φιλαράκι. Στη αυθεντική (προ επεξεργασίας) είμαστε επίσης εγώ και ο Κούλης.
Τώρα που είπα Κούλης, πού είναι αυτό το γατάκι να μας πεί κανένα γαμάτο ανέκδοτο ή καμιά τρομερά δύσκολη σπαζοκεφαλιά;

molina είπε...

Σας γαμάω Losers που θα με πείτε κ γατάκι, I'll be back με καμια σπαζοκεφαλιά μέτριας δυσκολίας για να μην έχουμε τζακ-ποτ μαλακιών με τις απαντήσεις που θα δώσετε!
Concerning Di Merda, τι να πω... Αίσχος και μόσχος! Το παλιόπαιδο!
Πάντως Βαλ πού γέλιο βγάζει το κειμενό σου. Σου βγάζω το καπέλο μου (το άλλο μου το μακρύ και αιχμηρό σου το βγαλα προχτές, μην είσαι αχόρταγος...)!


ΥΓ 1. Γατάκι το βρήκες το άλλο το quiz. Εύκολο ήτανε, μη χαίρεσαι!

ΥΓ 2. Που είναι ο Karantoine, οεο?

ΥΓ 3. Κύρο πόσο χρονών είσαι?Θέλω να δω αν μπορείς να γραφτείς. Πες μου ηλικία!

blind wolf είπε...

Στείλτη μου ρε συ.. Αχα καλό για τα ανέκδοτα. Α ΧΑ ΧΑ (όπως θα έκανε ο Κούλης)

blind wolf είπε...

Μέσα είσαι ρε κουφάλα;Είμαι 25 και 17.520 ωρών..

Ploutwnios είπε...

Λόχα, την έκανες τη μαλακία. Τώρα ο (Κουρ)κούλης μάλλον θα σου πεί ότι μπορείς να γραφτείς στ'αρχίδια του.
ΟΚ, θα σου τη στείλω τη photo.

Κούλη, σου έλειψαν τα καψώνια του Karantoine και τον ψάχνεις; Αν μπεί,πες του για τη μια μέρα που σου χρωστάει ο Ευμορφίδης. Ξέρεις,τότε που γιόρταζες, αλλά δε έβγαιναν οι υηρεσίες...

Ploutwnios είπε...

Πώς θα γίνει να εντοπίσουμε τον Σεβαστόπουλο; Έχει κανείς καμιά καλή ιδέα; Μην αναγκαστώ να βάλω τους ανθρώπους μου να τον ξετρυπώσουνε.

molina είπε...

Το 1980 δηλαδή Κυρο? Ε τότε μπορείς να γραφτείς άνετα. Μαλακία, είχα ξεχάσει ότι ήσουνα τόσο.

ΥΓ 1. Που είναι ο Πάντσιος, οεο?
ΥΓ 2. Καλά, ο Σέβα μπορεί να έχει κανα ραντεβουδάκι με τον Ψιλόπουλο..? Που τους έβρισκε ρε αυτούς τους τύπους...?

Ploutwnios είπε...

Πού τη θυμήθηκες αυτήν την ποντικομαμή ρε μαλάκα Κουλικάκι; Δε πιστεύω να τον κρυφογούσταρες τον P.T.O.; Πλάκα-πλάκα, είχε ακουστεί ότι κάποιος του τον σφύριζε. Εκτός αυτού, ο Ρουμελιώτης μου είχε πεί ότι κάποιος από το ΤΥΠ ήταν πουστράκι και δεν τον υποψιάζονταν κανείς. Πάει πουθενά το μυαλό σας; Γκάλοπ...

blind wolf είπε...

Εγώ ψηφίζω αυτόν απτο ΛΕΜ, δεν θυμάμαι όνομα, που δεν τον γούσταρες

blind wolf είπε...

Ρε γαμώτο, εμένα γιατί μου βγάζει μικρές τις φωτό;

Ploutwnios είπε...

Το Γαλάνη εννοείς ε; Αυτός όμως ρε συ έκανε μπαμ. Ο Ρουμελιώτης μου μιλούσε για κάποιον που δε πήγαινε το μυαλό σου αν δε σ'το λέγανε.

Όταν κάνεις εισαγωγή εικόνας, κάτω δεξιά εχει επιλογή για το μέγεθος.

Ploutwnios είπε...

Ο Αργύρης μας ξέχασε μου φαίνεται...ΚΛαψ,κλαψ...

blind wolf είπε...

Το 'χα κάνει αυτό γαμώτη..δοκίμασα κάτι άλλο τώρα για να δω..

blind wolf είπε...

οκ τώρα. Καλά κ αυτό το μουνάκι ο Κούλης που στο διάολο πήγε;;; Ρε Beyonceοφιλε που είσαι;

blind wolf είπε...

κ άλλη ερώτηση:πώς έμφανίζεται μόνο το τελευταίο post;

blind wolf είπε...

άκυρο, το βρήκα

molina είπε...

here i am kyro!!ti kanete boys?egw den eimai kala.perasa me kokkino xtes k efaga ena 170ari sto kefeli, plus 7 points...ti ginia re pousti.balanti evraie skepsou kati na vgaloume to prostimo.pare kana til tous masswnous filous sou!
ps1. kyro ti einai auto to space monkey emvlima pou evales?
ps 2. thelw na valw k gw eikona.steilte odigies!