26.2.07

26/02/07- Κυρόπουστας - Part 3

Αποκαλύψεων συνέχεια:

Για να καταλάβετε (όσοι από εσάς είσαστε ψιλοβόδια και δεν το καταλάβατε ακόμη) το ποιόν αυτού του υπανθρώπου, αρκεί να σας γνωστοποιήσω ότι αμέσως μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες διαφυγής του (που εξιστόρησα στο post "Κυρόπουστας - Part 2"), ο Κύρ(ι)ος αυτός έβαλε τα τσιράκια του να «καθαρίσουν».

Καθώς λοιπόν την αμέσως επομένη της δεύτερης απόπειρας απόδρασης του Λουφόπουλου μπήκα στο επιλοχάδικο για να κάνω τη δουλειά μου ως έντιμος και δίκαιος επιλοχίας (τελώντας χρέη επιλοχία για την ακρίβεια) –και όχι ως «χώστης» όπως διέδιδαν κάποιοι κακεντρεχείς- βρέθηκα προ εκπλήξεως: δύο άνθρωποι του «Μαύρου Πητ» ή «Σουρδόφιδου» με περίμεναν και αμέσως προέβησαν σε βιαιοπραγίες εναντίον μου («για παραδειγματισμό» μου είπαν)!

Και επειδή δεν έχω μάθει να μιλάω χωρίς επιχειρήματα και ντοκουμέντα, όπως έχετε ήδη καταλάβει (εκτός από τα προανφερθέντα βόδια φυσικά που δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη), σας παραθέτω τη φωτογραφία που τράβηξε η κρυφή κάμερα που είχα τοποθετήσει στο επιλοχάδικο για λόγους ασφαλείας, καθώς με είχαν προειδοποιήσει οι υπόλοιποι παθόντες για ό,τι θα επακολουθούσε.

Δείτε και μόνοι σας λοιπόν:

Εικονίζονται πεντακάθαρα οι εξής δύο (εκ των πολλών) τραμπούκοι του DiMerdόπουλου:

ο εξ αριστερών τραμπούκος (Δ.Σ. ή «Ο Ψεύτης» ή «Κωλοτρυπιδάτος» ή «Ε, μαλάκες, μην τυχόν σας ξεφύγει ότι παίζαμε στα σκηνάκια "Ψείρες" και με βγάλατε Κωλοτρυπιδάτο») που εφαρμόζει πάνω μου μια σατανική λαβή που του είχε διδάξει ο Αλ Μαυρόνε (την οποία είχε διδαχθεί με τη σειρά του στις ομάδες επιδείξεων κατά την αιματοβαμμένη εκπαίδευσή του στα Π.Ε.Ν. της Αργυρούπολης)

και

ο εκ δεξιών ημιπαρανοϊκός τραμπούκος (Κ.Π. ή «Πώς θα γίνει να φάμε τον Χαρισόπουλο;» ή απλά «Μισάνθρωπος» - καταλαβαίνετε γιατί), ο οποίος ετοιμάζεται να μου επιτεθεί με μια παράξενη, αλλόκοτη μπασκετική κίνηση, λες και είμαι καμιά μπασκέτα...Και χωρίς μπάλα...Psycho μιλάμε...

(Στιγμιότυπο από τα Π.Ε.Ν. της Αργυρούπολης – Ιανουάριος/Φεβρουάριος 2004)


Η επίθεση ήταν τόσο σφοδρή και λυσσαλέα, που αν δεν είχα εκπαιδευτεί κατάλληλα δε θα είχα ανταπεξέλθει και ίσως να έκανα τώρα παρέα με τους ήρωες του ’21 και να έβγαζα βρώμες για τον Κολοκοτρώνη ή το Μιαούλη σε κάποιο μεταθανάτιο Internet. Και όταν μιλάω για εκπαίδευση, δεν αναφέρομαι στη συμβατική εκπαίδευση των Π.Ε.Ν., αλλά σε κάτι πολύ πιο σκληρό, αλλά και ουσιαστικό, όπως αποδείχθηκε τελικά.

Αναφέρομαι στην εκπαίδευση που μου/μας παρείχαν οι εξής δύο άνθρωποι:

1. Ν.Κ. ή «Όπλο, κράνος, εξάρτηση και ξανά εδώ σε 1,4 δευτερόλεπτα» ή «Τσιρκοτερζίδη, δε πιστεύω να παίζεις mame;!» - «Ρε Θανάση, αφού ξέρω καλύτερο ποδοσφαιράκι» ή «Μη δω κανέναν ΕΠ.ΟΠ. να κάθεται». Καλό παιδί (συνήθως), με χιούμορ, αλλά και ψιλοδιχασμένη προσωπικότητα (τί σας κάνανε ρε παιδιά στην Ευελπίδων;)
Χωρίς την υπεράνθρωπη (τύπου Rambo ή έστω Rocky Balboa) αντοχή που απέκτησα χάρη στην εκπαίδευσή μου στα πλαίσια του προγράμματος «Η κόλαση δε πέφτει πολύ μακριά, να εδώ λίγο πιο πάνω, στη Βόρεια Πύλη μεταφέρθηκε», δε θα άντεχα στα χτυπήματα των τραμπούκων του Γιωτόπουλου του 1ου Γραφείου. Να’ ναι καλά η ολιγοήμερη (γαμώτο, γιατί δε κράτησε κάνα δυο μήνες;) εκπαίδευση στη Β.Π. (ή Βόρεια Πούτσα), κατά την οποία μάθαμε πολύ όμορφα και κυρίως χρήσιμα πράγματα. Αν μη τι άλλο, ήταν απαραίτητη (όπως και ο τουφεκισμός του τσίρκου με τη μοϊκάνα, που εξαιτίας του ξεκίνησε αυτή η Medranιά).

2. Γ.Π. ή «Ο Προβλεπέ» ή «Ο Έβρος είναι μεγάλος και μας χωράει όλους» ή «Χαρισόπουλε, μου λείπει ένα αυτί από τη συλλογή μου» ή «Κούγιου, αν δε μου φτιάξεις τώρα τη σοκολάτα μου, θα σου ισιώσω τα χέρια»”. Ίσως ο μόνος πραγματικά μάχιμος στη Ν. Σάντα (τουλάχιστον). Παληκάρι. Έτσι απλά.
Χωρίς τις τεχνικά άρτιες κλωτσιές και μπουνιές που έμαθα να δίνω κατά την εκπαίδευσή μας στο χώρο του κιοσκίου κατάφερα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να ακινητοποιήσω τους επιτιθέμενούς μου.

(Ο χώρος εκπαίδευσης στο κιόσκι στη σχολή kick-boxing....εεεε...συγγνώμη, στο Λόχο Υψηλών Προσώπων – Λ.Υ.Π.)


Και όλα αυτά χωρίς κόπο, μόνο με λίγη εξάσκηση στον ελεύθερο χρόνο που διέθετα για να ξεπιαστώ από τις δουλειές (που λέει ο λόγος) στο επιλοχάδικο. Εκπληκτικό!

(Σαν διαφήμιση στο telemarketing δεν ακούστηκε αυτό;!)

Έτσι, λοιπόν, με τη βοήθεια του Θεού και των άξιων - πλην αιμοσταγών- εκπαιδευτών μου αλλά και των πρόθυμων ανθρώπων μου -μην ακούσω τη λέξη "ρουφιάνοι¨-ανετράπει άλλο ένα βρωμερό σχέδιο του Μαύρου Πητ. Ουφ!

Η συνέχεια σε κάποιο επόμενο post (μάλλον). Αναμείνατε στους δέκτες σας (μάλλον είπαμε)...



Υ.Γ.1: Κύριοι, σας είχα προειδοποιήσει ότι θα βγάλω βρώμες (όχι μόνο για τον Μουφόπουλο, έρχεται η σειρά κι άλλων χακί "λουλουδιών") από τις ημέρες του στρατού ακόμη:


Υ.Γ.2: Μη με πεί κανείς ρουφιάνο...Μπουρδέλο είχε καταντήσει ο Λόχος! Κοιτάξτε χάλι:



Τσίρκοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!



13 σχόλια:

blind wolf είπε...

Ε τον πούστη, μου έπεσε ο κώλος απ'τα γέλια!!Το ήξερα οτι είσαι σατανικός αλλά όχι τόσο..

Ploutwnios είπε...

Κάνω copy/paste το σχόλιο που έκανε ο Μισάνθρωπος, αλλά το χάσαμε λόγω απανωτών νέων posts:

molina said...
here i am kyro!!ti kanete boys?egw den eimai kala.perasa me kokkino xtes k efaga ena 170ari sto kefeli, plus 7 points...ti ginia re pousti.balanti evraie skepsou kati na vgaloume to prostimo.pare kana til tous masswnous filous sou!
ps1. kyro ti einai auto to space monkey emvlima pou evales?
ps 2. thelw na valw k gw eikona.steilte odigies!

Ploutwnios είπε...

Μαλάκα Κούληηηηηηηη! Γιατί κάνεις μαγκίτσες και περνάς με κόκκινα ρε κουφάλα;

Πες τον Πατραμάνη μπας και σου σβήσει την κλήση.Έχει κάτι άκρες. Μη λέμε και λεπτομέρειες on-line...

Για να βάλεις εικόνα πρέπει να γραφτείς στο www.blogger.com. Άπλό και σύντομο είναι. Μη κολώνεις.

blind wolf είπε...

Είναι τμήμα του δίσκου των Αζτέκων που αναπαριστά το ημερολόγιό τους

Ploutwnios είπε...

Κούλη την επόμενη φορά που θα περάσεις με κόκκινο, να φοράς για μάσκα το space monkey του Λόχα μπας και διώξει το κακό...

molina είπε...

Καλά ρε Πλουτώνιε μιλάς για εκπαίδευση εσύ που έβγαλες τη μισή θητεία με τα adidas goodyear γιατί τάχα σε πονούσανε τα γόνατα?? Εσύ (μαζί σου και άλλοι γιωτάδες) που κατά τη δεύτερη πορεία - βολή βγήκατε βόλτα με τις καναδέζες και μοιράζατε κρουασάν?? Ε,όχι κύριος! Αυτό είναι θράσσος!! Χα χα χα!!

ΥΓ 1. Μην πέφτετε στην πλάνη του έπι... Επειδή έχει την πένα στα χέρια του αραδιάζει ένα σωρό ψευτικες και φανταστικές ιστορίες...

ΥΓ 2. Κύρο μου θυμίζεις τον Ross από τους Friends. Κι αυτός με δεινόσαυρους ασχολείται!

ΥΓ 3. Η κλήση δεν σβήνεται με καμιά πουτάνα. Την έψαξα τη δουλειά αλλά...

ΥΓ 4. Πέμπτη βράδυ ΑΡΗΣ - Benetton Trevizo, γατάκια! Μη λείψει κανείς!

molina είπε...

Επανέρχομαι για κάτι σημαντικό : Κύρο όχι, δεν πήγα σε συναυλία της Britney yet! I saw her pussy though in some photos... Είναι αυτό που λέμε μουνάρα!

Ploutwnios είπε...

Α ρε μαλάκα Κούλη, για μία ακόμη φορά τα 4 εγκεφαλικά σου κύτταρα σε πρόδωσαν...
Όταν έγινε η δεύτερη πορεία ήμουν στα Γιάννενα! Σιγά μη μοίραζα στα ζώα του Ε.Σ. κρουασάν και μαλακίες! Χα,χα,χα!
Και τα goodyear τα φορούσα για ένα μήνα, ίσα-ίσα για νά έχω δικαιολογία για να αποφύγω τη δεύτερη πορεία, την οποία για να την αποφύγεις εσύ θα έδινες και κώλο, αλλά δε σου έκατσε και σαν το νιούφι έτρεχες στα χωράφια βραδυάτικα! Χα,χα,χα!!!
Και η κλήση σβήνεται, όπως αποφεύγεται τεχνιέντως και η πορεία, αλλά για μια ακόμη φορά ήσουν ανεπαρκής! Ρομπίτσα!
Τουλάχιστον είσαι Αρηανός...

Ploutwnios είπε...

Α και όσο για τις photo της Britney...αυτές έχουν κυκλοφορήσει εδώ και 100 χρόνια.
Με ξυρισμένο κεφάλι είδες πώς είναι η πατσαβούρα;!;!

molina είπε...

tin eida.... to allo to vlammeno i hilton ftaiei pou tin parasernei! gamw ta narkwtika re sy, xazevoune ton kosmo...

molina είπε...

Forza Michelin koureli!

blind wolf είπε...

Καλές μαλακίες λέτε!γιατί ξυρίστηκε ρε Κούλη;

blind wolf είπε...

ΥΓ:τι είναι αυτά τα ιταλικά πάλι;;;