31.5.07

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΔΑΤΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ (Λέγε με και Part 2)

Με το προηγούμενο post άφησα κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς. Άφησα παραπονεμένο τον αντρικό πληθυσμό αυτής της πόλης. «Με εμάς τί θα γίνει; Εμείς θα παραμείνουμε ρακένδυτοι; Πώς θα διεκδικήσουμε τη ενδεδυμένη κατά τον πλέον σικάτο τρόπο γυναίκα;» Σωστές και δικαιολογημένες οι κραυγές αγωνίας των αγοριών μας... Για να διεκδικήσεις λοιπόν τη Κινέζα πόρνη και άξιο μέλος του τσίρκο Medrano του προηγούμενου post κρίνεται απαραίτητο να είσαι ντυμένος ανάλογα, επάξια, αψεγάδιαστα, απλά υπέροχα!

Μ’ έφαγε λοιπόν η αγωνία να ανακαλύψω το κατάστημα που θα δώσει την απάντηση στην οπτική πανδαισία της υπερτιμημένης (κατά τη γνώμη ενός ακαλαίσθητου πάντα – μην επηρεάζεστε), πλην επώνυμης, κουρελαρίας της collection «Κόκκινα τσιρκοφάναρα στο Πεκίνο». Έψαξα, έψαξα, έλιωσα σόλες και σόλες, έφαγα όλη την πόλη, την ξέρασα, αλλά συνέχισα, δεν το έβαλα κάτω. Και ένα βράδυ, σε ανύποπτο χρόνο...μπαμ!...έπεσα πάνω στη βιτρίνα- αποκάλυψη!
Τα μάτια μου άστραψαν (όπως βέβαια και το φλας της φωτογραφικής του κινητού μου) μόλις αντίκρισα τον ενδυματολογικό παράδεισο που φυλάκισε κάποιος βλάσφημος πίσω από την γυάλινη φυλακή, που από ευγένεια αποκαλούμε όλοι μας, έτσι απλά και χυδαία, «βιτρίνα»... Αμαρτία! Τέτοια εκστασιογόνα κομμάτια να μένουν πίσω από τη βιτρίνα και να μη φοριούνται από ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους κατοίκους αυτής της πόλης!

Κοιτάξτε συνολάκι (από κάτω προς τα πάνω):
παπουτσάκι για το πατροπαράδοτο σκότωμα της πεισματάρας και ανθεκτικής γωνιακής κατσαρίδας,

βερμούδα για το πέρασμα ποταμού για άντρες έτοιμους για όλα,
ζωνούλα με την χαρακτηριστική ένδειξη «Μ» - περιγραφή του πεοπαλινδρομητή ιδιοκτήτη της (να μην τον πω μαλάκα) και αποθέωση της αρετής της αυτογνωσίας,

σακάκι «μπας και προκύψει κάτι πιο επίσημο, μη μας πούνε και γύφτους»,
και, τέλος, ένα απλό πουκαμισάκι (μόλις 369 ψωροευρώ), το οποίο είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσαμε να το δούμε ολόκληρο θα μας εξέπληττε ευχάριστα και θα είχε να προσφέρει ατελείωτες ώρες συγκινήσεων και ανατριχίλας!

Φανταστείτε εικόνα: η Κινέζα medranόπορνη και ο κυριλέ βατραχάνθρωπος σε safari κατσαρίδας με την ένδειξη μαλάκας (για να μη τον μπερδέψουμε κιόλας με κανέναν άλλον επίσης υπερβολικά καλοντυμένο). «Η τροτέζα και ο ΟΥΚάς στρατόκαβλος»! Μία εικόνα, χίλιες ορθοπεταλιές!

Η βόλτα αυτού το ζευγαριού δε θα είναι μια απλή τσάρκα, ούτε καν απλά μπουρδελότσαρκα λόγω της λάγνας Κινέζας μας...όχι, όχι... μιλάμε για την σουρεάλ οπτική περίληψη του καρναβαλιού στο Ρίο με σάμπα (και κώλο τσάμπα – της Κινέζας εννοείται...)!

Τη λυπητερή παρακαλώ!

Έφτασεεεε!
(...Ακούγονται πλήκτρα υπολογιστή τσέπης...):
Mόλις 1816 euros!!!
Κατά 170 euros πιο φτηνό το συνολάκι σε σχέση με αυτό της πόρνης αδερφής του Bruce Lee σε νέες τσιρκοπεριπέτειες!!! Ευκαιρία! Τρομερή ευκαιρία!! Τρελή ευκαιρία!!! Με την αγορά του συνόλου, ένας ζουρλομανδύας δώρο.

Δε χόρταινα να βλέπω αυτήν την αποκριάτικη ομορφιά! Κοιτούσα αχόρταγα τη βιτρίνα προσπαθώντας να φυλακίσω για πάντα στη μνήμη μου αυτήν την οπτική ηδονή και ταξίδευα με τη φαντασία μου στους στρωμένους με κομφετί και ιδρώτα από φιλήδονα γυναικεία οπίσθια δρόμους του Ρίο! Έβλεπα με λαγνεία (και σχεδόν έκδηλη στύση) τα υπέροχα εκθέματα, μέχρι που άρχισε να γεμίζει με αηδία τα σωθικά μου η βλακώδης υπερκαταναλωτική νοοτροπία που θα ωθήσει τα γνωστά αμνοειδή ανθρωπάρια στην απόκτησή τους και δεν άντεξα άλλο... Ξέρασα στη βιτρίνα κι έφυγα.

Μάλλον θα με πείραξε ο μουσακάς...

11 σχόλια:

Νek είπε...

βρε Πλουτο, μόδιστρος είσαι ή σχολιαστής μόδας?
Εχεις πάντως ταλέντο στη περιγραφή και την παρουσίαση των (σ)τάσεων της μόδας.
Στο επόμενο επεισόδιο προτείνω να δοκιμάσεις κάποια απο αυτά τα συνολακια και να μας μεταφέρεις τις εντυπώσεις σου "απο μέσα".

Ploutwnios είπε...

Θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή... Όταν πρόκειται για χαβαλέ, είμαι ικανός για όλα...

blind wolf είπε...

Για να είναι είναι πιο ρεαλιστική η τρομερή αυτή απεικόνιση της χλίδας, θα έπρεπε η κούκλα να έχει γουρουνότριχες στη γάμπα..

- sklir - είπε...

Το outfit είναι perferct!. Μεταδίδει και γαμώ τα positive vibes και να σε inform ότι μόνον ένας real trend-setter θα μπορούσε να φορέσει κάτι τέτοιο φιλαράκι. Πραγματικά τώρα υπάρχει ΜΑΛΑΚΑΣ που τα φοράει αυτά τα πράγματα? Και ζει ανάμεσά μας?

Ploutwnios είπε...

Δεν ξέρω, πάντως αν όντως υπάρχει, τότε να ξέρεις ότι θα τον δεις εδώ μέσα σε πολλές στάσεις...Και όρθιο και ξαπλωτό μετά από πετυχημένη σβερκαδοκαρπαζιά!

- sklir - είπε...

Αμήν και πότε

Grigsgr είπε...

mwre, o plouto xaramizetai edw pera alla telos pantwn. den tou to exoun pei basika apo oti fainetai.
ax bre plouto

sardela είπε...

pos fenete o anthropos poy den exei katholoy goysto!!!!bre an ayto to ektroma ekane sto sinolo toy 50 eyro de tha to eperne kaneis ,eno tora me 1800 kai kati eyro,oso na einai, poylas moyri :PP

Ploutwnios είπε...

Ακριβώς έτσι είναι!

blind wolf είπε...

Σουπερ ήρωες, yeaaaahhh...

blind wolf είπε...

Η προηγούμενη ήταν πολύ μαλθακή..Προτιμώ αυτή